top of page
MMK i Den Haag - blured.jpg

Hva skjer? Hva har skjedd?

Spilt i korps før? Lyst til å starte opp spillingen igjen?

4. juli 2023

Velkommen til oss i Malvik Musikkorps, enten du allerede er en dreven korps-musikant eller om du trenger litt oppstart-hjelp!

Image-empty-state.png

Til Ålesund og Dombås med gladmusikk i bagasjen

16. - 18. juni 2023

Trønderkorpset Malvik Musikkorps kommer til Ålesund helga 16.-18. juni for å glede både ålesundere, turister og andre tilreisende med sommermusikk som det virkelig swinger av!

Korpset lover variert og publikumsvennlig musikk av godt merke i Paviljongen i gågata på lørdag både kl.12.00 og kl. 14.00. Dette blir virkelig noe å glede seg til!

På veien hjem søndag spiller vi også ca kl 15.00 i Minneparken på Dombås.

Image-empty-state.png

Midtsandtangen kulturfestival

10. juni 2023

Årets "Midtsandtangen kulturfestival" går av stabelen 10. juni, der Malvik Musikkorps er én av mange aktører som skal vise seg fram.

Image-empty-state.png

17. mai 2023

Her er informasjon om Malvik Musikkorps på 17. mai 2023:
- Morgenrunden
- Toget
- Festkonserten

Image-empty-state.png

Vårkonsert 2023

28. april 2023

Malvik Musikkorps deltok på årets vårkonsert, som Malvik Blandakor i år arrangerte. Vi spilte "Seterslått", "Adagio from Clarinet concerto no 1" (solist Anne Sissel Ness), "Take the A train" og "Riverdance".

Image-empty-state.png

Adventskonsert 2022

27. november 2022 kl 17.00

I år er det Malvik Blandakor som er arrangør av adventskonserten i Malvik kirke. Vi gler og jobber med å forberede oss godt på vår del av konserten!

Image-empty-state.png

Vellykket "Spor i hjertet"-konsert

6. november 2022

Musikk fra mange genre har satt spor i hjertene hos mange!

Image-empty-state.png

Oppstart 23. august. Ny dirigent! Og "Restart" – et tilbud fra Malvik Musikkorps til deg som ikke har spilt på en stund!

6. august 2022

Malvik Musikkorps er godt i gang med planleggingen av korps-sesongen 2022-2023, og første øvelse etter sommeren er tirsdag 23. august kl. 19.00 på Ytre Malvik samfunnshus. Da starter også vår nye dirigent - Jørgen Simarud Stabell! Ikke bare det - nytt av året er et eget opplegg for de som har lyst til å gjenoppta spillingen etter noen års pause1

Image-empty-state.png

Malvik Musikkorps - høyt og lavt på Oppdal helga 24.-26. juni

22. juni 2022

Malvik Musikkorps kommer til Oppdal helga 24.- 26.juni for å glede fastboende, hyttefolk og tilreisende med variert og publikumsvennlig musikk av godt merke. Ikke bare en gang, men hele tre ganger er det mulig å høre korpset denne helga. To ganger i sentrum på lørdag og på nytt på Vognildsbua på søndag. Dette blir virkelig noe å glede seg til.

Image-empty-state.png

Studioopptak mars 2022 klare!

23. mai 2022

Hør våre studioopptak av marsjen «General Cederschiöld», det vakre stykket «Pertshire Majesty» om det skotske landskapet med samme navn, vår egen Arne Rinnan som trombonesolist på «Dream a Little Dream of Me» og elleville «Swing swing swing»!

Image-empty-state.png

Vårkonsert på Vikhammer

3. april kl. 17

Malvik Musikkorps inviterte søndag 3. april til tradisjonell vårkonsert, denne gangen sammen med Vikhamar og Saksvik skolekorps og aktører fra Malvik kulturskole.

Image-empty-state.png

Vi starter opp igjen!

18. januar 2022

Endelig får vi starte opp øvelsene våre igjen - i tråd med vår smittevernveileder. Hovedmål for vinteren er å gå i studio i mars (Skansen Lydstudio).

Image-empty-state.png

God Jul!

Julaften 2021

God Jul fra alle oss i Malvik Musikkorps!

Image-empty-state.png

Musikalforestillingen "Come Together" - en suksess!

Oppdatert 8. november

Musikalforestillingen "Come Together" gikk av stabelen 7. november med bortimot fullt hus på Ytre Malvik samfunnshus! Sammen med Saksvik Teaterlag og andre dyktige sangervenner ble dette en knater opplevelse med mange gode prestasjoner, latter og applaus!

Ikke minst for oss aktører var det utrolig befriende å kunne utøve hobbyen for fullt igjen!

Vi er glade for at både SpareBank 1 SMN og Malvik kommune støttet opp om dette.

Image-empty-state.png

MMK til Røros med Bør i instrumentkassen

11.-12. september

Malvik Musikkorps har lenge planlagt tur til Bergstaden, men koronapandemi og smittevernregler har satt kjepper i hjulene. Førstkommende helg, 11.-12. september, er imidlertid alt klart og rørosinger, hyttefolk og andre tilreisende kan glede seg til to intense musikkopplevelser i Kjerkgata disse dagene.

Image-empty-state.png

MMK kommer i gang igjen!

17. august

Etter en krevende pandemi-periode håper vi det blir lettere nå.

Image-empty-state.png

Restart – et tilbud fra Malvik Musikkorps til deg som ikke har spilt på en stund

06.08.2022

Malvik Musikkorps er godt i gang med planleggingen av korps-sesongen 2022-2023, og nytt av året er et eget opplegg for de som har lyst til å gjenoppta spillingen etter noen års pause.

Image-empty-state.png

17. mai 2021

17. mai 2021

Også i år kjørte Malvik Musikkorps rundt med privatbilder og spilte konserter på seks steder i Ytre Malvik. Bildet er fra Sport og Trim i Ålia.

Image-empty-state.png

Vi går i studio igjen!

24. april 2021

I starten på 2021 har vi ikke kunne gjennomføre musikkøvelser som vanlig. Men vi prøver å holde motivasjonen oppe og øve hjemme, for vi planlegger å gå i studio også denne våren. 24. april skal vi igjen til Lydhagen Studio, Verdal.

Image-empty-state.png

Både stor musikalforestilling og høstkonsert måtte avlyses

8. november 2020

Malvik Musikkorps har de to siste årene gjennomført store musikkoppsetninger som «Musikalperler» og «Jeezes». 8. november skulle vi ha gjennomført en stor musikalforestilling. Men pandemien gjorde det umulig med mange aktører og publikummere. Da satses vi på konserten "Lun Høstkonsert" i stedet...

Image-empty-state.png
bottom of page