Om MMK

Malvik Musikkorps (MMK) holder til på Vikhammer i Trondheims nabokommune Malvik. Korpset ble stiftet 31. mai 1939 og feiret sitt 75-års jubileum i 2014.

 

Vi teller ca 30 aktive medlemmer. De fleste av oss er fra Malvik, men vi har også mange fra Trondheim med! Og vi tar gjerne mot flere! Øving foregår på Ytre Malvik Samfunnshus mellom 19 og 22 på tirsdagene, så bare kom!

 

Felles for alle i Malvik Musikkorps er at vi har valgt korps og musikk som hobby og at vi ønsker å ha det moro sammen med andre musikere. I tillegg får vi gleden og tilfredsstillelsen av å være med i det lokale kulturlivet og å skape noe gjennom musikken. Derfor synes vi at deltakelse i Malvik Musikkorps gir mye igjen for innsatsen. 

 

MMK har følgende ”slogan”:

"Vi skal spille bra, og vi skal ha det artig - men vi skal ikke spille så bra at vi ikke har det artig, og vi skal ikke ha det så artig at vi ikke spiller bra."

 

Vi spiller all slags musikk, både lett og seriøs. Idéen er at det skal være givende både å spille og å høre på, enten vi gjør en gatekonsert, en oppmarsj eller en korpskonsert. Vi har gjennomført temakonserter med alt fra filmmusikk og musicals til kirkekonserter. Siden midten av 1970-årene har vi deltatt i NM for janitsjar. 

Les mer om om MMK i vedtektene våre (link).