top of page

Malvik Musikkorps - høyt og lavt på Oppdal helga 24.-26. juni

Roar Stokdal Fiske

22. juni 2022

Malvik Musikkorps kommer til Oppdal helga 24.- 26.juni for å glede fastboende, hyttefolk og tilreisende med variert og publikumsvennlig musikk av godt merke. Ikke bare en gang, men hele tre ganger er det mulig å høre korpset denne helga. To ganger i sentrum på lørdag og på nytt på Vognildsbua på søndag. Dette blir virkelig noe å glede seg til.

Malvik Musikkorps har gjennom mange år vist at korps er mye mer enn trauste marsjer og opptreden på 17.mai. «Gleden ved å underholde for publikum er det som styrer aktivitetene i korpset, og da er det musikk fra mange ulike musikksjangre, engasjement og spilleglede som gjelder», forteller kommunikasjonsansvarlig i korpset, Roar Stokdal Fiske, som gleder seg stort til sesongavslutningen på Oppdal.


Korpset har over flere år satt opp egne musikalforestillinger, senest i november 2021 da de presenterte forestillingen «Come Together» for et stappfullt samfunnshus i Ytre Malvik. Til Oppdal tar korpset med seg et par nummer fra forestillingens andre avdeling, - med utdrag fra evig aktuelle «Bør Børson Jr».


«Friluftskonsertene på Oppdal – ved bakeriet Sprø kl. 11:30 og kl. 14:00 på lørdag, vil imidlertid også inneholde masse annen musikk som vi håper vil glede publikum», sier Fiske.


Søndag avsluttes Oppdalsturen med konsert på Vognildsbua Landhandleri og Kafe som har åpningshelg for sesongen 2022. Her ligger det også an til livat musikk og stor stemning.


I det hele tatt er det mange muligheter for oppdalinger og tilreisende til å få med seg god musikk fra en gjeng musikkglade malvikinger, - som har som visjon å skape musikkglede!

bottom of page