top of page

Til Ålesund og Dombås med gladmusikk i bagasjen

Roar Stokdal Fiske

16. - 18. juni 2023

Trønderkorpset Malvik Musikkorps kommer til Ålesund helga 16.-18. juni for å glede både ålesundere, turister og andre tilreisende med sommermusikk som det virkelig swinger av!

Korpset lover variert og publikumsvennlig musikk av godt merke i Paviljongen i gågata på lørdag både kl.12.00 og kl. 14.00. Dette blir virkelig noe å glede seg til!

På veien hjem søndag spiller vi også ca kl 15.00 i Minneparken på Dombås.

Malvik Musikkorps er et seniorkorps fra tettstedet Vikhammer i Malvik kommune utenfor Trondheim med medlemmer i alderen 20 til 70 år med en felles interesse - nemlig å vise engasjement og skape musikkglede for et publikum som teller langt flere enn de korpsfrelste. Korpset har etter hvert blitt «musikal-korpset» i det trønderske korpsmiljøet med egne musikalforstillinger hver høst som trekker fulle hus.


Malvik Musikkorps har gjennom mange år vist at korps er mye mer enn marsjer og opptreden på 17.mai. «Når vi opptrer med sommerprogrammet er det ikke musikkuniform og stramme geledd som gjelder, men løssluppen musikkglede fra et korps i fargerike T-skjorter og shorts. Til helga forhåpentligvis i et sommervarmt Ålesund, hvis vi skal tro siste oppdatering fra YR», sier en entusiastisk kommunikasjonsansvarlig Roar Stokdal Fiske.


Oppfordringen fra korpset er å legge turen til gågata på lørdag og ha en trivelig musikkopplevelse sammen med en gjeng musikkglade malvikinger. 

Lyst til å vite mer? Ta gjerne kontakt med kommunikasjonsansvarlig Roar Stokdal Fiske på tlf. 48296709 eller epost roarsf@live.no


bottom of page